Tuindorpbad opent op 1 juni

27 mei 2020

Op maandag 1 juni, dat is tweede pinksterdag, opent het Tuindorpbad. Er kunnen die ochtend twee groepen van 30 personen zwemmen.

De eerste groep mag vanaf 9.50 uur naar binnen, let op de borden, de fiets parkeer je nu verder naar voren.

Bij binnenkomst  zie je dat er een looproute aangegeven staat, je volgt de route en houdt jouw abonnement bij de hand dan krijgen we geen file!

Thuis heb je je zwemkleding al aangedaan en je bent thuis ook naar het toilet geweest.

Omkleden in de kleedhokjes en zwemmen maar.

Om 10.30 uur verlaat iedereen het water, gaat niet douchen, kleedt zich om en verlaat direct het Tuindorpbad via de aangegeven looproute (ingang en uitgang zijn nu gescheiden).

We drinken geen koffie samen.

Van 10.30 tot 10.50  uur wordt er schoongemaakt.

De tweede groep mag vanaf 10.50  tot 11.30 uur zwemmen op de zelfde manier als hierboven beschreven staat (kom niet allemaal om 9.50 uur).

De rest van de week gaat het bad op deze manier steeds voor twee groepen zwemmers in de ochtend open (zie ook de bijlage).

Neem een abonnement, wel zo handig in Corona tijd, klik op de volgende link om te zien hoe je een abonnement bestelt. Abonnementen Tuindorpbad 2020

Losse kaartjes of een tienbadenkaart aanschaffen, graag betalen met je pinpas.

Het is de eerste keer dat we zo georganiseerd gaan zwemmen met elkaar. De badmeesters en het bestuur evalueren na afloop hoe het de eerste ochtend gegaan is, wat gaat goed, wat gaan we verbeteren.

Het ligt in de bedoeling dat als alles goed verloopt we geleidelijk aan meer open gaan en we hopen dat er later ook weer buiten koffie gedronken kan worden.

Het bestuur van het Tuindorpbad vraagt begrip aan iedereen, samen zorgen we voor een veilige manier van zwemmen.

Als het druk wordt kan het zijn dat niet iedereen erin mag!